15 травня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася перевірочна робота "Кухар IV розряду" в групі №4 за професією "Кухар; кондитер" з майстром виробничого навчання Петренко Л.В.
Під час виконання робіт які виконувалися бригадним методом здобувачі освіти правильно виконували всі прийоми та технологічні операції під час приготування страв. Результати виконаних робіт відповідають достатнім діючим якісним і кількісним показникам рівня кваліфікації.
Здобувачі освіти раціонально організовували та ефективно використовували робочі місця, дотримувались норм технологічного процесу, правил з охорони праці та нормативів часу, відведеного на виконання завдань.
Оцінювали роботи здобувачів освіти члени комісії:
- Сабліна Ірина Миколаївна - заступник директора з навчально-виробничої роботи
- Рева Людмила Григорівна - голова методичної комісії
- Гончар Людмила Василівна - старший майстер
-Куба Олена Миколаївна - викладач спеціальних дисциплін
- Пісна Іванна Амаяківна - асистент
-Петренко Леся Василівна - майстер виробничого навчання
Комісія, дала високу оцінку роботам здобувачів освіти, відзначила добрий рівень підготовки та старання здобувачів освіти, якісне оформлення виготовлених блюд. Також комісія побажала здобувачам освіти не зупинятися на досягнутому рівні, постійно розвиватися та йти у ногу з часом. Адже тільки так можна досягти успіхів та бути потрібним суспільству.
Окрему подяку висловлюю батькам здобувачів освіти. Без їх підтримки та участі життя нашого навчального закладу не було б таким насиченим та яскравим.
Здобувачам освіти бажаємо нових досягнень та здобутків на шляху опанування цікавої та творчої професії "Кухаря". І в червні захистити кваліфікаційну роботу на відмінно.
Немає коментарів:
Дописати коментар