4 травня 2018 року, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», викладачем Петренко Л.В. був проведений відкритий урок теоретичного навчання з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» за темою: «Технологія приготування масляних кремів».
Методичною метою комбінованого уроку було використання опорного конспекту лекції за темою уроку. Під час лекції, з елементами бесіди, ілюструвався навчальний відеофільм про технологію приготування масляного крему звичайного та зі згущеним молоком. Отримані знання осмислювалися шляхом вирішення проблемних ситуацій. По закінченні уроку здобувачі освіти отримали оцінки відповідно до рівня засвоєних знань.
Немає коментарів:
Дописати коментар