Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
неділя, 4 березня 2018 р.
Майстер клас у кондитерській школі.
У лютому відвідала майстер класс у кондитерській школі «Sweet world» на тему шоколадний декор. На майстер класі продемонстрували техніку темперування шоколаду, основні прийоми та інструменти по роботі з шоколадом. Пройшли технологію фарбування шоколаду та виготовлення кольорових малюнків на шоколаді. Навчились готувати шоколадні квіти, використовуючи різні методи від заливки до ліплення з пластичного шоколаду. В кінці майстер класу отримала сертифікат.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
-
14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного с...
-
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу&quo...
Немає коментарів:
Дописати коментар