понеділок, 24 травня 2021 р.

Лабораторно-практична робота

 24 травня 2021р. в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових  технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Л.Г. та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 5 за професією «Кухар» з теми: "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього". Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з: 

- технології приготування дріжджового тіста безопарним способом;

- технології приготування виробів з дріжджового тіста;

- організації робочого місця; 
- розрахунку сировини для приготування заданої кількостівиробів; 
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
 Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.











Немає коментарів:

Дописати коментар