15-17 березня 2021р. відвідала майстер-клас "Пасхальний інтенсив". Начебто вже знаєш все, але це не так, на кожному майстер-класі отримуєш новий багаж знань. На майстер-класі були виготовлені Кулічі (Царський, заварний, з шоколадною начинкою, мигдальний, маковий кружевний), краффін-вінок, панетонне, сирні пасхи і багато інших. Також приготували різноманітні декорування, як з шоколаду так і крему. Тепер чекаю свята щоб реалізувати свої знання на своїх Великодніх виробах.
Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
четвер, 18 березня 2021 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
-
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
-
14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного с...
Немає коментарів:
Дописати коментар