17-18-19 березня 2021р. пройшла чудовий та насичений курс по тортам та макаронам. Під час курсу розібрали нові смаки ідеальних бісквітів, кремів, начинок, розібрали 2 види покриття (ганаш, крем-чіз), вчилися робити вибагливий макарон на італійській мерензі, розібрали усі нюанси роботи з велюром, та готувати різні декори.
Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
-
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
-
14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного с...
Немає коментарів:
Дописати коментар