четвер, 26 листопада 2020 р.

КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА ЗА ПРОФЕСІЄЮ "КОНДИТЕР III РОЗРЯД"











26 листопада 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася пробна кваліфікаційна робота за професією "Кондитер" ІІІ розряду в групі №23 під керівництвом викладача та майстра в/н Л.Петренко

Перед здобувачами освіти були поставлені такі завдання:

- приготування кондитерських виробів, які відповідають кваліфікації кондитера ІІІ розряду;
- складання технологічних карток.

Під час пробної кваліфікаційної роботи, оцінювалися вміння здобувачів освіти застосовувати одержані знання на практиці, враховувалися якість роботи і продуктивність праці, правильність виконання виробничих прийомів, творчість і креативність, дотримання технологічної дисципліни та правил безпеки праці















Немає коментарів:

Дописати коментар