понеділок, 23 листопада 2020 р.

Лабораторно практична робота

23 листопада 2020р. в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася лабораторна практична робота на тему: "Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї" 
Метою уроку було: 
 Навчитися практично підбирати інструмент, інвентар, посуд. 
 Організовувати робоче місце. 
 Закріпити практично теоретичні знання приготування котлетної маси та н/ф з неї. 
 Дотримуватися вимог санітарії та гігієни, правил безпеки життєдіяльності і охорони праці. 
 Економно використовувати сировину, воду, електроенергію.
  Розвивати професійну самостійність, навички самоконтролю.
 Проведення бракеражу і попередження недоліків у технологічному процесі. 
 








Немає коментарів:

Дописати коментар