23 листопада 2020р. в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася лабораторна практична робота на тему: "Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї"
Метою уроку було:
Навчитися практично підбирати інструмент, інвентар, посуд.
Організовувати робоче місце.
Закріпити практично теоретичні знання приготування котлетної маси та н/ф з неї.
Дотримуватися вимог санітарії та гігієни, правил безпеки життєдіяльності і охорони праці.
Економно використовувати сировину, воду, електроенергію.
Розвивати професійну самостійність, навички самоконтролю.
Проведення бракеражу і попередження недоліків у технологічному процесі.



Метою уроку було:
Навчитися практично підбирати інструмент, інвентар, посуд.
Організовувати робоче місце.
Закріпити практично теоретичні знання приготування котлетної маси та н/ф з неї.
Дотримуватися вимог санітарії та гігієни, правил безпеки життєдіяльності і охорони праці.
Економно використовувати сировину, воду, електроенергію.
Розвивати професійну самостійність, навички самоконтролю.
Проведення бракеражу і попередження недоліків у технологічному процесі.





Немає коментарів:
Дописати коментар