вівторок, 6 травня 2025 р.

Лабораторно - практична робота з теми: "Технологія приготування тортів масового виробництва"

 

05 травня 2025року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів масового виробництва ».

   Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування різних видів тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні тортів;
- розрахунку сировини для приготування торта;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.























Немає коментарів:

Дописати коментар