04 квітня 2025 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 6 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування млинцевого, вафельного, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з млинчиків, торбинки з млинчиків з кремом чиз та полуницею, печиво "Cookies", печиво "Американське", сочники з сиром, печиво "Любиме", вафельні трубочки зі згущеним молоком, вафельні ріжки з полуничним конфі та кремом, млинцевий пиріг з м ясною начинкою.
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування млинцевого, вафельного, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар