четвер, 5 грудня 2024 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Технологія приготування заварного, листового, крихтового, білково-повітряного тіста та виробів з нього"

04 грудня 2024 року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування заварного, листового, крихтового, білково-повітряного тіста та виробів з нього».

  

   Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні заварного, листового, крихтового, білково-повітряного тіста та виробів з нього, а саме: тістечко "Еклер з кремом вогник", тістечко "Еклер з кремом чіз, трубочка листова з білково-заварним кремом, кільце заварне "Парі Брест", тістечко заварне з шоколадом, тістечко "Ескімо", тістечко "Кейк попс", капкейк ванільний з вершковим кремом, капкейк з фруктовою начинкою та кремом, тістечко "Павлова з кремом та начинкою манго";
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. 
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.



































Немає коментарів:

Дописати коментар