11 грудня 2024року в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів різних видів ».
- технології приготування різних видів тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні тортів, а саме: торт "Різдвяний", торт "Медовий з карамеллю", торт "Полуниця-банан", торт "Шоколадна вишня", торт "Рафаелло"; торт "Зимова казка".
- розрахунку сировини для приготування торта;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар