середа, 18 грудня 2024 р.

Лабораторно-практична робота з теми: «Технологія приготування тортів різних видів »

 11 грудня 2024року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тортів різних видів ».

Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування різних видів тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні тортів, а саме: торт "Різдвяний", торт "Медовий з карамеллю", торт "Полуниця-банан", торт "Шоколадна вишня", торт "Рафаелло"; торт "Зимова казка".
- розрахунку сировини для приготування торта;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.




















Немає коментарів:

Дописати коментар