вівторок, 19 листопада 2024 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Приготування дріжджового шарового тіста та виробів з нього"

 18 листопада  2024року в лабораторії № 2  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування дріжджового шарового тіста та виробів з нього».

Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні дріжджового шарового тіста та виробів з нього, а саме: косичка шарова з сиром, крендель з корицею, булочка шарова з повидлом, круглий круасан з лимоновим курдом та кремом, круглий круасан з шоколадною начинкою, булочка шарова з маком, круасан зі згущеним молоком, круасан з вишнею, плоский круасан з вершковим кремом та ягодами, булочка шарова з сиром та зеленню.
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.




























Немає коментарів:

Дописати коментар