пʼятниця, 1 листопада 2024 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Технологія приготування помадних, желейних, цукеркових мас"

31 жовтня 2024 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування помадних, желейних, цукеркових мас».

Учнями були приготовлені такі цукерки:
- цукерка "Трюфельне тірамісу"
- цукерка "Пяна вишня"

- цукерка "Роксі"
- цукерка "Баунті"
- цукерка "Праліне"
- цукерка "Кровава Мері"
- цукерка "Аля-TWIX"
- цукерка "Чорнослив з горішком в чорному шоколаді"
- цукерка "FERRERO ROCHER"
- "Дубайський шоколад"


Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування цукеркових мас та цукерок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості цукерок;
- темперування шоколаду;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.









































































Немає коментарів:

Дописати коментар