
24 жовтня 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу " проводилася кваліфікаційна-пробна робота в групі № 26 за професією 7412 Кондитер 3 розряду.
Перед здобувачами освіти були поставлені такі завдання:
- приготування кондитерських виробів, які відповідають кваліфікації кондитера 3 розряду.
Під час кваліфікаційної пробної роботи, оцінювалися вміння здобувачів освіти застосовувати одержані знання на практиці, враховувалися якість роботи і продуктивність праці, правильність виконання виробничих прийомів, творчість і креативність, дотримання технологічної дисципліни та правил безпеки праці. Здобувачі освіти продемонстрували свої знання й навички, що були отримані на попередніх етапах навчання.
Кваліфікаційна комісія, відзначила високий рівень підготовки здобувачів освіти, їхню цілеспрямованість, наполегливість та бажання стати справжніми професіоналами.
Немає коментарів:
Дописати коментар