четвер, 22 лютого 2024 р.

Державна кваліфікаційна атестація

 20 лютого 2024 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти груп № 26 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер.

За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник" з набутої професії та видано дипломи державного зразка.













Немає коментарів:

Дописати коментар