08 грудня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування десертів».
- десерт "Тірамісу";
- десерт "Орео";
- десерт "Пана-кота";
- десерт "Червоний оксамит";
- десерт "Сирний";
- десерт "Снікерс з шоколадним смаком";
- десерт "Снікерс з ванільним смаком";
- десерт "Чізкейк навпаки"
- технології приготування різних видів десертів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості десертів;
- декорування десертів;
-дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
Немає коментарів:
Дописати коментар