неділю, 10 грудня 2023 р.

Лабораторно-практична робота з теми: «Технологія приготування десертів»


 08 грудня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування десертів».

    Здобувачами освіти були приготовлені такі десерти:
- десерт "Тірамісу";
- десерт "Орео";
- десерт "Пана-кота";
- десерт "Червоний оксамит";
- десерт "Сирний";
- десерт "Снікерс з шоколадним смаком";
- десерт "Снікерс з ванільним смаком";
- десерт "Чізкейк навпаки"
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування різних видів десертів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості десертів;
- декорування десертів;
-дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. 
    Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.

Немає коментарів:

Дописати коментар