неділя, 1 жовтня 2023 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього"

  

29 вересня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем   Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування бісквітного тіста  та виробів з них».

Учнями були приготовлені такі вироби:  рулет "Снікерс", рулет "Орео", рулет з кремом та ягодами, рулет обсипний, рулет "Екстра", рулет вишневий, рулет "Тірамісу".
    Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів з бісквітного тіста;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результаті.
























Немає коментарів:

Дописати коментар