четвер, 26 жовтня 2023 р.

 26 жовтня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем   Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 42 (фахові молодші бакалаври)  з теми: «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста».

    Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тістечок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
















Немає коментарів:

Дописати коментар