14 вересня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 26 за професією «Кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: булочка "Вишиванка", булочка з сиром, косичка з м’ясом та картоплею, пиріжки з ковбасою та сиром, пончики з повидлом, донатси, булочка з маком.
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
Немає коментарів:
Дописати коментар