субота, 11 лютого 2023 р.

 В лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових  технологій та ресторанного сервісу» викладачем Кубою О.М. та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичні роботи в групі № 2 та № 6 за професією «Кухар» з теми:  "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього". Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з: 

- технології приготування дріжджового тіста та виробів з нього ; 
- організації робочого місця; 
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості  виробів; 
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
 Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.






















Немає коментарів:

Дописати коментар