В лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Кубою О.М. та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичні роботи в групі № 2 та № 6 за професією «Кухар» з теми: "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього". Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування дріжджового тіста та виробів з нього ;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

Немає коментарів:
Дописати коментар