неділя, 26 червня 2022 р.

Виробнича практика за професією "Кондитер 4 розряду"

    Після закінчення виробничого навчання за професією "Кондитер 4 розряду" навчальним планом підготовки кваліфікованих робітників передбачена виробнича практика, яка покликана остаточно закріпити вміння та навички до професійної діяльності. Здобувачі освіти повинні удосконалити свої вміння та навички проходячи  виробничу практику на підприємствах громадського харчування, кондитерських, пекарень, кафе та інших підприємствах.

    Цьогоріч здобувачі освіти звітували про проходження виробничої практики у дистанційному режимі, адже навчальний процес безперервний і тому навіть воєнний стан йому не завада. Учні відпрацювали всі теми, а результатами були відео або фотозвіт у Classroom. 





















Немає коментарів:

Дописати коментар