Кекс - це неймовірний кондитерський виріб з різними наповнювачами, який дуже легко приготувати. Завдяки цьому кекси стали улюбленим десертов багатьох європейських країн.
03 лютого 2022 в ДНЗ “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу” в рамках роботи місячника методичної роботи в лабораторії № 2 майстрами в/н Петренко Л.В., Волошиною Ю.В. було проведено майстер-клас по приготуванню кексів.
На майстер-класі педагогічні працівники дізналися про історію появи кексу, основні таємниці приготування, нові сучасні інгредієнти, правила комбінування інгредієнтів, ознайомилися з сучасною інтерпретацією кексів.
Майстер-клас пройшов в атмосфері позитивного настрою та радісних емоцій. Педагоги отримали неабияке задоволення від майстер-класу, а також отримали кекси у подарунок до чаю.
Немає коментарів:
Дописати коментар