22-23 листопада 2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу " проводилася кваліфікаційна пробна робота в групі № 25 за професією 7412 Кондитер III розряду.
Перед здобувачами освіти були поставлені такі завдання:
- приготування кондитерських виробів, які відповідають кваліфікації кондитера III розряду;
- складання технологічних карток.
Під час кваліфікаційної пробної роботи, оцінювалися вміння здобувачів освіти застосовувати одержані знання на практиці, враховувалися якість роботи і продуктивність праці, правильність виконання виробничих прийомів, творчість і креативність, дотримання технологічної дисципліни та правил безпеки праці.
Немає коментарів:
Дописати коментар