21 вересня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього».
Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з мясом, розтягаї, булочки з картоплею та грибами, сосиска в тісті, булочка з сиром та родзинками, булочка з маком та шоколадом.
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
Немає коментарів:
Дописати коментар