середа, 22 вересня 2021 р.

Лабораторно - практична робота

    21 вересня 2021 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 25 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового  тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього».

    Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з мясом, розтягаї, булочки з картоплею та грибами, сосиска в тісті, булочка з сиром та родзинками, булочка з маком та шоколадом.
    Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування кондитерських виробів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
    Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.







Немає коментарів:

Дописати коментар