Практичний етап обласного проєкту "Аграрна Україна", де було досліджено та виготовлено обрядову випічку яку в стародавні часи випікали в Київській, Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях. Здобувачі освіти гр.№ 5 Бригинець Марина та Бабич Анастасія презентували такі вироби: шишки, лежень, калиту, борони, весняні жайворонки, хліб, калачі та багато інших виробів.
Педагогічне кредо "ЩОБ МАТИ ПРАВО ВЧИТИ ІНШИХ, ПОТРІБНО ВЧИТИСЯ САМОМУ"
вівторок, 1 червня 2021 р.
Обласний проєкт "Аграрна Україна"
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
14.11.2 018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем т...
-
28 грудня 2018 року в лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
-
14 лютого 2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного с...
Немає коментарів:
Дописати коментар