середа, 19 травня 2021 р.

Лабораторно-практичні роботи

 19 травня 2021р. в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових  технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Л.Г. та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 5 за професією «Кухар» з теми: "Приготування холодних страв і закусок". Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з: 

- технології приготування бутербродів;

- технології приготування салатів;

- організації робочого місця; 
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв; 
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
 Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
















Немає коментарів:

Дописати коментар