19 травня 2021р. в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Л.Г. та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 5 за професією «Кухар» з теми: "Приготування холодних страв і закусок". Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування бутербродів;
- технології приготування салатів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар