11 травня 2021р. в лабораторії № 2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище
харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Л.Г. та майстром
в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичні роботи в групі № 5 за
професією «Кухар» з теми: "Приготування супів", "Приготування страв з овочів". Під час
лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
-
технології приготування супів;
- технології приготування страв з овочів;
- організації робочого місця;
- розрахунку
сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії
та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи
відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар