07 грудня 2020р. в лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Л.Г. та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 5 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування прісного тіста та виробів з нього».
Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні вареників з різними фаршами, чебуреків, хінкалі, равіолі, лапши по домашньому
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.
Немає коментарів:
Дописати коментар