понеділок, 7 грудня 2020 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Приготування прісного тіста та виробів з нього"

            07 грудня 2020р. в лабораторії № 1  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Л.Г. та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 5 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Приготування прісного тіста та виробів з нього».

Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тіста та виробів з нього;
- організації робочого місця при приготуванні вареників з різними фаршами, чебуреків, хінкалі, равіолі, лапши по домашньому
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.








Немає коментарів:

Дописати коментар