понеділок, 14 грудня 2020 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Технологія приготування цукерок"

 






14 грудня 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування помадних, желейних, цукеркових мас».

Учнями були приготовлені такі цукерки:
- цукерка "Вулкан"
- цукерка "Пяна вишня"
- цукерка "Аля рафаело"
- цукерка "Баунті"
- цукерка "Праліне"
- цукерка "Трюфель"
- цукерка "Корівка"
- цукерка "Чорнослив з горішком в чорному шоколаді"
- цукерка "Курага в молочному шоколаді"
- "Нуга"
- "Плитки шоколаду в асортименті"
- цукерка "Корисний сухофрукт"

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування цукеркових мас та цукерок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості цукерок;
- темперування шоколаду;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.












Немає коментарів:

Дописати коментар