вівторок, 1 грудня 2020 р.

Лабораторна робота

 01 грудня 2020р. в лабораторії 
№ 1  ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Л.Г. та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 5 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування супів».

Під час лабораторно-практичної роботи учні закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування супів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості страв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

Немає коментарів:

Дописати коментар