15 грудня 2020 року здобувачі освіти групи №5 вийшли на виробничу практику на підприємства ресторанного господарства. Виробничу практику здобувачі освіти проходять на основi договорів (угод) укладених між підприємствами ресторанного господарства, загальноосвітніми навчальними закладами та ДНЗ "Київським обласним вище професійним училищем харчових технологій та ресторанного сервісу". Більшість здобувачів освіти проходять виробничу практику в загальноосвітніх навчальних закладах, так, як на сьогоднішній день акцент йде на новації шкільного харчування за проектом Євгена Клопотенка "Нове шкільне харчування". Ці підприємства, які застосовують передові, сучасні технології , оснащені сучасною технікою (на жаль ще не всі підприємства оснащені) у яких працюють кваліфіковані та досвідчені спеціалісти - адже високий рівень професіоналізму надають саме фахівці базових підприємств.
Також здобувачі освіти можуть самостійно, з дозволу майстра в/н, підібрати для себе місце проходження практики.
Договора були заключені з такими підприємствами:
1. ТОВ "ПОНТЕМ. УА" - 17 договорів2. ТОВ "ПРАВО" - 1 договір
3. ФОП "Шарапов М.В" ресторан-кондитерська "Slivki общества" - 1 договір
4. ТОВ "Бджілка Печерська"піцерія"Mister Cat" - 1 договір
5. ФОП "Сорока Ф.Ф."- 1 договір
6. ДН"Галя Балувана"- 3 договора
7. Ковалівська ЗНЗ I-III ступеня- 1 договір
На підприємствах були створені всі умови для проходження виробничої практики.В період практики я, як майстер виробничого навчання контролюю, спостерігаю та аналізую роботу здобувачів освіти. За цей час допомагаю здобувачам освіти, перевіряю щоденники, а також здійснюю виховні бесіди. Спілкуючись з керівниками я дізнаюся про результати роботи здобувачів освіти, і мені приємно чути позитивні відгуки.
Немає коментарів:
Дописати коментар