середа, 16 грудня 2020 р.

Лабораторно-практична робота з теми: "Приготування десертів"

     16 грудня 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування десертів».

    Здобувачами освіти були приготовлені такі десерти:
- десерт "Тірамісу";
- десерт "Крем брюле з карамеллю";
- десерт "Креп сюзен";
- десерт "Ягоди під снігом";
- десерт "Корівка";
- десерт "Яблука в клярі";
- десерт "Мус ягідний";
- десерт "Фондан".

    Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування різних видів десертів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості цукерок;
- декорування десертів;
-дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. 
    Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.









Немає коментарів:

Дописати коментар