16 грудня 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування десертів».
- десерт "Тірамісу";
- десерт "Крем брюле з карамеллю";
- десерт "Креп сюзен";
- десерт "Ягоди під снігом";
- десерт "Корівка";
- десерт "Яблука в клярі";
- десерт "Мус ягідний";
- десерт "Фондан".
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування різних видів десертів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості цукерок;
- декорування десертів;
-дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
Немає коментарів:
Дописати коментар