12 жовтня 2020 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 23 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування дріжджового тіста безопарним, опарним способом та виробів з нього». Лабораторна практична робота була проведена в незвичних умовах в період пандемії короновірусу, тому були дотримані всі вимоги з урахуванням протиепідемічних заходів, а саме використання антисептиків та масок під час роботи. Здобувачами освіти були приготовлені такі вироби: пиріжки з різними начинками, булочка з маком, ватрушка, плюшка, рулет з маком, пиріг з сиром.Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:- технології приготування кондитерських виробів;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів. Викладач та здобувачі освіти залишилися задоволеними результатами.
Немає коментарів:
Дописати коментар