четвер, 4 червня 2020 р.

Удосконалююсь...

 У період з 19.05.2020 - 02.06.2020р.  я удосконалила свої вміння та навички з таких майстер-класів:

1. Все про бісквіти. На майстер-класі ми розібрали всі тонкощі приготування бісквітів та їх помилки. Ми випікали:
-  Шифоновий бісквіт - ніжний, в міру вологий, самий найкапризніший, але він того вартий. Також дізналися як на основі шифонового бісквіту можна приготувати шоколадний, кавовий та цитрусовий.
- Супершоколадний - вологий, насичений бісквіт, який став нашим фаворитом. На основі цього бісквіту можна погратися смаками та приготувати апельсиновий - вологий з яскравим смаком.
- Червоний оксамит, усіма улюбленим, масляний, з ноткою какао. Також на основі ми приготували фісташковий бісквіт, та розібрали морквяний, фініковий, медовий, горіховий, банановий бісквіти.


2. Зефір без цукру. Дуже цікавий майстер клас. Дізналася про нові інгредієнти такі, як фітпарад і еритритол. Один недолік, що зефіринки виходять не білосніжними, а трошки з сіруватим відтінком, тому бажано додавати фарбник.












3. Крема та начинки. Основа основ - КРЕМ АНГЛЕЗ. Розібрали, як на основі цього крему приготувати КРЕМ-ДИПЛОМАТ, КРЕМ-МУСЛІН, КРЕМ-НАМЕЛАКА.
- Крем-Чіз на вершках. Розібрали, як на основі класичного крем-чізу, зробити шоколадний, кавовий, карамельний, цитрусовий. Розібрали, що таке ГАНАШ і як його вірно приготувати. Приготували ганаш на темному шоколаді для збирання торту, малиновий ганаш для прослойки та ганаш манго-маракуйя.
Розібрали такі прослойки в торт:                                        
- Карамель
- Желе шампанське-малина
- Прослойка з ягід
- Кулі
- Компоте
- Бананова та імбірна карамель
- Курд
- Хрустке праліне



Немає коментарів:

Дописати коментар