середа, 24 червня 2020 р.

І знову майстер-клас

Чизкейк – один з найпопулярніших у всьому світі десерт. У нього ніжна і легка текстура і м’який смак, які нікого не залишають байдужими. Сам чизкейк може мати два шляхи приготування: класичний, коли його випікають у жаровій шафі, та без випікання.
Оригінальний рецепт чизкейку, крім сиру, містить цукор, яйця, вершки, фрукти та печиво для основи-коржа. Іноді верхня частина чизкейку може бути додатково прикрашеною сиропом або шоколадом.
23 та 24 червня 2020р я відвідала майстер-клас по чизкейкам.
Ми приготували неймовірно смачні чизкейки з випіканням та без. Приготували дві основи пісочного печива, на основі яких можна зробити свій смак.
         Розібрали всі помилки приготування:
- яку сировину краще брати для приготування
- як правильно замішувати та при якій температурі
- як правильно випікати

На майстер-класі приготували три чизкейка які випікають:
  • Снікерс
  • Шоколад-вишня
  • Фісташка-малина
Та два чизкейка без випікання:
  • Ванільний на білому шоколаді
  • Шоколад-чорна смородина
 А також приготували смачний десерт крем брюле.                             



Немає коментарів:

Дописати коментар