Чизкейк – один з найпопулярніших у всьому світі десерт. У нього ніжна і легка текстура і м’який смак, які нікого не залишають байдужими. Сам чизкейк може мати два шляхи приготування: класичний, коли його випікають у жаровій шафі, та без випікання.
Оригінальний рецепт чизкейку, крім сиру, містить цукор, яйця, вершки, фрукти та печиво для основи-коржа. Іноді верхня частина чизкейку може бути додатково прикрашеною сиропом або шоколадом.Ми приготували неймовірно смачні чизкейки з випіканням та без. Приготували дві основи пісочного печива, на основі яких можна зробити свій смак.
Розібрали всі помилки приготування:
- яку сировину краще брати для приготування
- як правильно замішувати та при якій температурі
- як правильно випікати
На майстер-класі приготували три чизкейка які випікають:

- Ванільний на білому шоколаді
- Шоколад-чорна смородина
А також приготували смачний десерт крем брюле. 

Немає коментарів:
Дописати коментар