1. Ідеальна меренга. На цьому майстер-класі розібрали всі тонкощі по приготуванню меренги, як її вірно збивати, як висушувати, чому вона може ставати вологою і як її зберігати. Приготували меренговий рулет, всім відомий десерт "Павлова", різноманітні безешки, тістечко "Перо", а також безліч різноманітних кремів, а на десерт був приготовлений "Київський" торт та меренговий КРОКЕНБУШ.
2. Сучасний медовик. Всі ми звикли до такого тістечка та торта "Медовик", але сьогодні приготували інтерпретацію у новому виконанні КАРАМЕЛЬНИЙ МЕДОВИК. Розібрали приготування ароматних карамельних коржів, хрусткого штройзеля, соленої карамелі, ніжного, легкого крему. А також шоколадного медовику з вишнею та шоколадним кремом, класичний медовик, медовий торт з чорносливом, та торт "Карамельная Девочка" з вершковим кремом.

3. Ванільні КАПКЕЙКИ які приготували з ніжного тіста, яке тане у роті. Прикрашали квітами з крему "Вологе бізе" зі смаком і ароматом усіма улюбленими цукерками "барбарис".
Немає коментарів:
Дописати коментар