неділя, 26 квітня 2020 р.

Самоосвіта продовжується...

  В період карантину я не тільки займаюсь дистанційним навчанням зі своїми здобувачами освіти, іспитами курсової підготовки, створення власного майстер класу, а ще й у вільний час друкую свої методичні розробки, дистанційно відвідую вебінари та курси.  Але саме найприємніше здійснилася моя мрія відвідати майстер класи видатних кондитерів. Отже у період з 21 по 26 квітня 2020 року відвідала такі майстер класи:


1. Приготування еклерів. Адже всі звикли до звичайних, пухких заварних тістечок, але сьогодні є нова тенденція приготування еклерів. На майстер класі розібрали саме з новітньою технологією приготування сучасних, ідеальних еклерчиків. Приготували фісташкові та снікерс еклери, до них 10 рецептів смачних кремів, а також приготували гужери та шукети.

 
2.Приготування цукерок. На майстер класі розібрали такі цукерки, як космос, какао боби і сучасна цукерка вулкан (моя мрія). Тепер варто закупити усі інструменти і насолоджуватися приготуванням шедеврів.




3.Зефірна троянда. Звісно сама готувала зефір, але мабуть завдяки майстер класу мої зефіринки будуть ще кращими , повітрянішими, ароматнішими, адже розібрали всі тонкощі приготування.
 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар