1. Приготування еклерів. Адже всі звикли до звичайних, пухких заварних тістечок, але сьогодні є нова тенденція приготування еклерів. На майстер класі розібрали саме з новітньою технологією приготування сучасних, ідеальних еклерчиків. Приготували фісташкові та снікерс еклери, до них 10 рецептів смачних кремів, а також приготували гужери та шукети.





2.Приготування цукерок. На майстер класі розібрали такі цукерки, як космос, какао боби і сучасна цукерка вулкан (моя мрія). Тепер варто закупити усі інструменти і насолоджуватися приготуванням шедеврів.





3.Зефірна троянда. Звісно сама готувала зефір, але мабуть завдяки майстер класу мої зефіринки будуть ще кращими , повітрянішими, ароматнішими, адже розібрали всі тонкощі приготування.


Немає коментарів:
Дописати коментар