пʼятницю, 11 січня 2019 р.

Відвідування майстер-класу
















   Цікавим і насиченим пройшов майстер-клас, який відбувся 11 січня 2019 року на базі ДНЗ"Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" 
 майстром в/н Оніщенко С.І.  На майстер-класі були представлені такі страви з картоплі: «Гратен», «Дофіне», «Герцогиня».
   Завдяки майстер-класу я мала змогу поглибити свою фахову майстерність, слухаючи Світлану Іванівну, яка поділилася родзинками своєї майстерності з колегами. Я разом з іншими майстрами в/н, викладачами включилася в роботу та продемонструвала свої знання які отримала на майстер-класі на своїй тарілці.  Співпраця була плідною та творчою. Кожен з нас мав змогу замислитися над тим, як вчити здобувачів освіти краще й цікавіше, переймаючи досвід, вміння і творчі здобутки колеги.


Немає коментарів:

Дописати коментар