Робітничі професії недооцінюються і тут потрібна кропітка
профорієнтаційна робота.
В училищі профорієнтаційна
робота ведеться протягом року, залучені викладачі, майстри виробничого навчання, психолог адже саме вони мають розкривати молоді позитивні сторони робітничих професій. Випускників потрібно на протязі року готувати до вибору майбутньої професії.
Учні групи № 24 не залишилися осторонь і на протязі грудня проводили агітаційну роботу в школах Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Київської областях. Адже саме здобувачі освіти ДНЗ "Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу" своїм прикладом піднімали престиж робітничих спеціальностей.
Немає коментарів:
Дописати коментар