середу, 28 листопада 2018 р.

Лабораторно - практична робота: "Технологія приготування тістечок з різних видів тіста"

28.11.2018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н  Петренко Л. В.  було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 24 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста».

    Учнями були приготовлені такі вироби: тістечко "Амстердам", тістечко "Шарове з кремом",  "Кейк попс", 
тістечко "Еклер", тістечко "Ананас в листовому тісті", тістечко "Шу", тістечко "Трубочка з кремом",

   Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування тістечок;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.



               


  

    

Немає коментарів:

Дописати коментар