28.11.2018 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем та майстром в/н Петренко Л. В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 24 за професією «Кухар; кондитер» з теми: «Технологія приготування тістечок з різних видів тіста».
Учнями були приготовлені такі вироби: тістечко "Амстердам", тістечко "Шарове з кремом", "Кейк попс", тістечко "Еклер", тістечко "Ананас в листовому тісті", тістечко "Шу", тістечко "Трубочка з кремом",
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості виробів;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Немає коментарів:
Дописати коментар