

Майстру виробничого навчання належить найбільша роль в підготовці молодого поповнення робітничого класу країни. Його завдання – дати майбутнім робітникам знання, навики і вміння сформувати їх погляди і виховати в дусі потреб теперішнього часу.


1. ТОВ "Pizza House"

3. ТОВ "Руккола"
4. ТОВ "Антарес-2016" "Пузата хата"
5. Кафе "L-Kafa"
6. Кафе "Тінк"
7. ФОП "Арделян"
8. ФОП "Кортішко" "Печена картопля"
9. ТОВ "Salateira"
10. ПП"Мамаєва слобода" ресторан "Шинок"

12. ФОП "Рубіс" "Bestia"
13. ТОВ"Так і Було" "Япона хата"
14. ТОВ "Світанок"
15. Кафе "Паста-Баста"
На підприємствах були створені всі умови для проходження виробничої практики.В період практики я, як майстер виробничого навчання контролюю, спостерігаю та аналізую роботу здобувачів освіти. За цей час допомагаю здобувачам освіти, перевіряю щоденники, а також здійснюю виховні бесіди. Спілкуючись з керівниками я дізнаюся про результати роботи здобувачів освіти, і мені приємно чути позитивні відгуки.


Немає коментарів:
Дописати коментар