Хто ж такий кондитер???

Це мистецтво потребує особливу смакову пам'ять, витончений смак, величезну уяву і навіть знання в галузі архітектури, скульптури.
Кондитер-це та людина, яка чудово розбирається в продуктах їх поєднанні, складі, термінах, та умовах зберігання.
І трішки історії... Історія кондитерського мистецтва пов'язана з використанням меду та цукру, який вперше навчилися отримувати з соку цукрової тростини в Індії в 850 році до нашої ери. Як окреме мистецтво воно виникло і набуло широкого використання спочатку в Італії в кінці XV початку XVI століття. До тих пір солодощі купувалися на Сході у арабів. Араби були початківцями кондитерської справи на той час.


Тож вітаю Вас і себе з ДНЕМ КОНДИТЕРА!!!
Бажаю невичерпного натхнення для солодкої творчості
Неповторності і пишноти Вашої майстерності.
Нехай життя Ваше буде самим смачним тортом,
Коржі якого з'єднані кремом радості і задоволення,
Вершками щастя і любові, просоченими ніжностями і добротою:):):)
Немає коментарів:
Дописати коментар