пʼятниця, 6 квітня 2018 р.

06.04.2018 р. Майстер-клас на тему: «Виготовлення декору з шоколаду»

05 квітня 2018 року, в рамках Школи молодого педагога ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», відбувся кондитерський майстер-клас на тему: «Виготовлення декору з шоколаду». Урок проводила майстер виробничого навчання І категорії Петренко Леся Василівна.
Шоколад ніколи не вийде з моди! Адже, якщо на вашому кондитерському виробі вишуканий шоколадний декор, воно не залишиться без уваги. Але для того, щоб створювати шедеври, потрібно навчитися правильно темперувати шоколад, розуміти як і в який момент можна шоколадному елементу надати ту чи іншу форму.
    Я звернула увагу на історію виникнення шоколаду. Показала як приготувати пластичний шоколад та його пофарбувати. Під час майстер-класу використала педагогічний досвід педагогів ДПТНЗ "Білоцерківське ВПУ будівництва та сервісу" м. Біла Церква: виготовлення квітки піону із пластичного шоколаду.






 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар